[ ΠΡΟΦΙΛ ]

Η «Οικοπλάστ metal Α.Ε.» εδρεύει στην Πάτρα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της σε δυναμική και οικονομικά μεγέθη στη Δυτική Ελλάδα- Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά, και μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα.

(READ MORE)

[ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ]

Η Οικοπλάστ metal ιδρύθηκε το 1976 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή πλαστικών προϊόντων PVC και δέκα χρόνια αργότερα με δεύτερη δραστηριότητα την προμήθεια αρχιτεκτονικού προφίλ αλουμινίου και παρελκόμενων εξαρτημάτων. Κατόπιν η εταιρεία ξεκίνησε και την κατασκευή ρολών αλουμινίου & ρολών γκαράζ καθώς και κουφωμάτων ειδικών τοξωτών & κυκλικών μορφών.

Όλα τα επόμενα χρόνια η εταιρεία παρουσίαζε συνεχώς αλματώδη ανάπτυξη, πραγματοποιώντας πωλήσεις για πολλά έργα, τόσο για κατοικίες, όσο και για μεγάλα επαγγελματικά κτίρια. Ειδικά το 2004 προμήθευσε πολύ μεγάλο αριθμό προϊόντων της για τα κτιριακά έργα των Ολυμπιακών αγώνων.

[ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ]

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας υπηρεσίες ποιότητας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία με αποτελεσματικότητα. Καταβάλουμε όλοι καθημερινά προσπάθεια και με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τον αποδέκτη των προϊόντων μας, δημιουργούμε το τελικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε όλοι για την βελτίωση των υπηρεσιών μας και την αναζήτηση νέων προϊόντων. Το τμήμα R&D, δρόντας παράλληλα και συμπληρωματικά,  εξευρίσκει πάντοτε τις πιο σύγχρονες λύσεις στις ζητήσεις της αγοράς.

[ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ]

Η εταιρεία μας εκτός από την παραγωγή και πώληση των υλικών και προϊόντων της, παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης, μελετών & σχεδιασμού για τους συνεργάτες- πελάτες της. Ενημερώνουμε οποιοδήποτε ιδιώτη κατασκευάζει την οικία του και επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τα υλικά που θα επιλέξει. Ενημερώνουμε εξειδικευμένα τον επαγγελματία που θα επιλέξει τα υλικά μας, για τις διάφορες δυνατότητες και επιλογές που έχει, καθώς και για τη σειρά με την οποία πρέπει να ενεργήσει. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και τον υπολογισμό των υλικών για τους επαγγελματίες συνεργάτες μας για οποιαδήποτε κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, προσόψεων κτιρίων και συστημάτων δόμησης με χρήση των υλικών & προϊόντων μας.