[ ΠΡΟΦΙΛ ]

Η «Οικοπλάστ metal Α.Ε.» εδρεύει στην Πάτρα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της σε δυναμική και οικονομικά μεγέθη στη Δυτική Ελλάδα- Πελοπόννησο και Ιόνια Νησιά, και μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα.

Διατηρεί υποκατάστημα με γραφεία και αποθήκη διανομής υλικών στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Αντικείμενό της είναι η παραγωγή και η πώληση Υλικών κουφωμάτων οικοδομής, Υλικών κατασκευής εσωτερικών χώρων και παρελκόμενων ειδών:

Παράγει προφίλ PVC (πλαστικά) για Ρολά, Παντζούρια, Επενδύσεις ταβανιών- τοίχων και ειδικά προφίλ για οικοδομικές χρήσεις.

Εμπορεύεται Υλικά κουφωμάτων αλουμινίου και παρελκόμενων εξαρτημάτων, Είδη κιγκαλερίας, Θωρακισμένες εξώπορτες & Εσωτερικές πόρτες, Ρολά αλουμινίου & γκαραζόπορτες,  αντικωνωπικές σήτες και Κουφώματα αλουμινίου τοξωτών και κυκλικών μορφών.

Συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες Διέλασης Αλουμινίου, εξαρτημάτων και Α’ υλών PVC.

Είναι ιδίων συμφερόντων με την εταιρεία BMC, μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες Προστασίας, Επεξεργασίας & Βαφής Μετάλλων και Ειδικών Κατασκευών Αλουμινίου.

Έχοντας βασικό γνώμονα την ποιότητα και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Οικοπλάστ metal εφαρμόζει για σχεδόν 20 χρόνια Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας (I.S.O.) και αναδιοργανώνει συνεχώς όποιο τμήμα είναι αναγκαίο για να ανταποκρίνεται στις ζητήσεις της εκάστοτε εποχής.

Η ιστορία της εταιρείας έχει αποδείξει την φερεγγυότητα, την τιμιότητα, το σεβασμό και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους ανθρώπους – συνεργάτες της που όλα αυτά τα χρόνια, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους, την επιλέγουν.